Aloë Vera voor de Huid

Aloe vera gelly

Aloë vera is goed voor uw huid. Het helpt je huid om weerstand te bieden tegen beschadiging en kwetsbaarheid.

Artsen gebruiken Aloë Vera voor behandelingen

Om een huidaandoening grondig te behandelen, zal de plantenkruidenkundige moeten nagaan of aloë vera van nature voorkomt in het gebied. Zo ja, dan is het een goede keuze voor de behandeling van de kwaal. Aloë vera wordt gewoonlijk gebruikt voor de behandeling van kleine brandwonden, schaafwonden, littekens, acne en ontstekingen van de huid. De plantengeneeskundige zal ook moeten beslissen of hij aloë vera voorschrijft voor de behandeling van een vrouw van middelbare leeftijd die aan cellulitis lijdt. De cellulitispatiënte kan een recept krijgen voor een vitamine-A-crème, gels of pillen.

Hoe aloë vera toe te passen om cellulitis te behandelen.

Aloë vera planten zijn gemakkelijk te verkrijgen. Ze kunnen in grote maten worden gekocht bij een tuinwinkel, of grotere maten kunnen worden gevonden bij almond Expressions. De planten zijn gemakkelijk te verzorgen en men kan voorkomen dat ze zich verspreiden.

`Gebruik verse aloë vera gel uit de winkel. Als de aloë vera gel beschimmeld is, gooi het dan weg, want de plant heeft dan een grote neiging om zich te verspreiden. Aloë vera gel oplossingen kunnen op recept worden gekocht bij uw plaatselijke dokterspraktijk. Ze zijn veel gemakkelijker te krijgen, en recept kan direct worden ingevuld in het kantoor van de arts.

`Voorkom dat verwerkte zetmelen helpen bij de opbouw van nieuwe huid. Vraag de arts hoe u onnodige zetmelen in uw maaltijden kunt vermijden. De vezels in het voedsel hebben invloed op de huid, en uw huid zal er gladder uitzien dan voorheen. Soms zijn er veel zetmelen nodig om het gewenste resultaat te krijgen. Praat met uw arts over uw mogelijkheden.

Uw huid is een zeer belangrijk deel van u – het is het grootste orgaan dat u heeft. En ze moet goed verzorgd worden. Praat met uw arts over alle mogelijkheden die u voor uw huidtype geschikt vindt.

Dit artikel is louter informatief en mag niet worden beschouwd als, of worden gebruikt in combinatie met, een cosmetische of gezondheids- of schoonheidshuidverzorgingsgids.

Auteursrecht schrijvers: Oprah Winfrey, Inc. Alle rechten voorbehouden. Reprints: $0-Up.co Inc. Alle Voorbehouden Rechten.

 

lees meer

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.