chloor haartransplantatie

Hair loss treatment

 

Met behoud van de chloorverbinding wordt de haarbol onder de huid door de incisielijn geschoven. Deze bevat een flexibel instrument dat het haar in een plantair perspectief houdt. Met behulp van een pincet brengt de chirurg het instrument in de incisiezone in. Vervolgens laat hij het haar los om het in dezelfde richting te laten groeien.

Een haartransplantatie kan van twee types zijn: (1) gedeeltelijke en (2) hair loss treatment. Bij een gedeeltelijke haartransplantatie wordt een deel van het haar verwijderd;rogen, en wordt deESB -methode gebruikt. De arts kiest de hoeveelheid te verwijderen haar aan de hand van de medische parameters die in het beginstadium van de behandeling zijn vastgesteld. In sommige gevallen kan meer dan 30% van het haar worden verwijderd. Bij een totale haartransplantatie wordt, zoals de naam al zegt, het hele haar verwijderd. Enkele nadelen van deze methode zijn dat ze veel tijd in beslag neemt, en ook dat ze niet voor iedereen betaalbaar is omdat het om een transplantatiemethode gaat.

ESB-haartransplantatie is een zeer oude methode die beperkt is tot haartransplantatie, maar waarvan bewezen is dat ze een blijvend effect heeft. Het is echter zeer duur. Een injectie met anti-lichaampjes zoals rundercollageen of rundercollageen kan onder de huid worden geïnjecteerd om de beschadigde haarfollikel te genezen en de hergroei van het haar te stimuleren. Een anti-edisiet is noodzakelijk om de verspreiding van de schimmel te voorkomen.

Er is een bepaalde frequentie van haargroei voor elke persoon. De lengte van de groeicycli kan per persoon verschillen. Deze cycli zijn totaal verschillend van elkaar. Er is dus een grote kans dat een persoon op een bepaald moment een andere cyclus heeft. Elke cyclus heeft een andere cuticula laag en het is alleen de cuticula laag die de lengte van de haargroei, de kleur en de kwaliteit van het haar bepaalt. Elke cyclus heeft een abnormaal patroon: sommige haarfollikels groeien terwijl andere sluimeren. Het is dus van essentieel belang om de cyclus te bepalen, omdat dit de arts zal begeleiden tijdens de behandeling. Dr.ays papieren, tests en foto’s zijn belangrijk om er zeker van te zijn dat de arts de juiste cyclus voor behandeling heeft vastgesteld. De volledige cyclus moet worden behandeld; dus de handen tientallen keren wassen vóór de behandeling. Zorg er ook voor dat de huid schoon is voor elke behandeling.

Lees meer:

Fue

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.