De verschillende soorten tondeuses

Kapper Apeldoorn

Een barbier is iemand die een tondeuse gebruikt om haar te knippen.

In sommige landen mogen kappers ook zonder toezicht knippen, zolang zij hun instrumenten maar schoon en ontsmet houden.

Soorten kappers

Traditionele kappers zijn werknemers die in een schoonheidsschool zijn opgeleid in de vaardigheden van het haarknippen. Het zijn meestal ook professionals, zoals artsen en koks.

Tegenwoordig zijn kappers te vinden in de meeste ziekenhuizen en dokterspraktijken, en ook in de meeste schoonheidssalons. Zij worden ook opgeleid in tandheelkunde en chirurgie, en in het mengen van fruit, groenten en andere garnituren. Onder mannen zijn de meest voorkomende kappers:

Bovenlippen

Het haar van de bovenkant van het hoofd is vrij moeilijk te knippen, en daarom bieden sommige kappers hun klanten de mogelijkheid om een bepaalde knipbeurt aan te vragen. De verschillende lengtes van deze “knipbeurten” zijn meestal in de lengte van de kin, tussen de onderkant van de jukbeenderen, of langs de kaaklijn.

De achterkant en de zijkanten van het hoofd kunnen ook worden geknipt, en de ooit bekende “bob cut” is er een die populair is omdat hij laag in de nek zit en de oren in evenwicht houdt.

Gezichten van beroemde personen

Wanneer u naar de kapper wilt, wilt u dat uw haar lijkt op het gezicht van mensen die u kent. Uw kapper gebruikt dus imitaties van deze mensen om u een gelijkaardige look te geven.

Ook als uw kapper het haar niet precies zo knipt als de vorige keer, wilt u niet om een nieuwe knipbeurt vragen tenzij u de lengte echt mooi vindt, want dit impliceert onderhoud.

Wanneer u naar uw salon gaat, zult u merken dat er verschillende kapsels op de lijst staan. Je moet er een kiezen die bij je gezichtsvorm en persoonlijkheid past. Want in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, verandert de vorm van je gezicht niet wezenlijk na jaren, dus je moet de stijl van het kapsel veranderen om het een nieuwe vorm te geven.

Als u verschillende salons bezoekt, zult u merken dat een van de populaire kapsels de ‘Pob’ is. De naam ‘Pob’ werd uiteindelijk aangenomen door de stylist, die de techniek voor het eerst gebruikte om het haar van beroemdheden te knippen. De voorwaartse vegen en de vorm van de bobaway worden nu vooral gebruikt als een kapsel voor beroemdheden.

De Pob kan in verschillende lengtes worden gebruikt, maar het wordt meestal geknipt tot ongeveer schouderlengte. De snit omvat de boven-, midden- en ruglengte van het haar.

De ruglengte van de bob is de lengte die loopt van de punt van de kruin van het hoofd tot de achterkant van het oor.

Achteraan, in het midden en vooraan, worden de achterkant en de zijkanten van de bob geknipt doorBedenk dat een bobkapsel een populair en klassiek kapsel is. Er zijn mensen die het passender vinden om een lage, verzorgde en golvende snit te hebben.

De klassieke bob

Dit is de lengte die in de klassieke stijl kan worden gevonden. Het haar wordt van onderaf geknipt, zodat de bovenkant gelijk is met het puntje van de kin. Als je haar dunner wordt of als je gespleten punten hebt, kan de klassieke bobcut gecombineerd worden met andere behandelingen om het een mooie glans te geven.

De Facetiologische Bob

Dit is een kapsel dat niet te kort is, maar ook niet te lang. De gelaatstrekken zijn nog steeds belangrijk in deze stijl. Het haar is van alle kanten gemĂȘleerd en de kruin is lichtjes geplaagd. Je kunt deze stijl op verschillende manieren stijlen.

Golvend en verwaaid haar wordt nog steeds beschouwd als in de mode. De sleutel tot het bereiken van een klassieke bob is om haar te hebben dat op schouderlengte is. De meeste beroemdheden hebben bijna schouderlengte en dat is waar de klassieke bob begint.

Als je niet zo veel haar hebt, kun je beter een gelaagde bob nemen.

De Pob

Dit klassieke kapsel is zeer veelzijdig en modern. Dat is de reden waarom veel vrouwen hun krullende of steile haar zullen laten staan als het achter is om het kort te knippen en een Pob te hebben. Je kunt kort, halflang of lang haar hebben en het haar moet schouderlengte zijn.

 

lees meer

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.