Haarverzorgingsproducten

Herenkapper Utrecht

de kwaliteit van de service in een kapsalon portretteren:

Herenkappers zijn levenslange professionals, die als zodanig gekozen of opgeleid zijn omdat ze een breed scala aan haarstijlen kunnen uitvoeren. Hun opleiding en ervaring helpen hen vaak om een kapsel te creëren dat de meeste mannen aantrekkelijk vinden.

Terwijl mannen meestal een kapper kiezen voor zijn vermogen om hun haar te knippen, hebben vrouwen ook hun eigen voorkeuren. Vrouwen kunnen de voorkeur geven aan een kapper die gespecialiseerd is in het knippen van pony, misschien kort haar. Vrouwen die hun haar langer willen hebben, geven de voorkeur aan een kapsalon die gespecialiseerd is in lang haar.

Sinds de tijd van de zwarte ‘nighterixties’ zijn er talrijke salons speciaal voor het knippen van haar opgericht. In de meeste van deze salons zijn de bloemengeuren en het decor nog intact. Een dergelijke salon beschikt doorgaans over een eigen instrumentarium en wordt gerund door ten minste drie hairstylisten, van wie er meestal één is opgeleid als elektricien.

Soorten kapsels:

De meest voorkomende kapsels zijn de ‘bob’-snit die een variatie is op de langere ‘bedek je hoofd’-stijl. Soms worden stylingtangen gebruikt om het haar te stylen, en ‘stylers’ zijn hulpmiddelen waarmee de stylist het haar kan vasthouden en in model brengen. Een salon kan ook kapsels aanbieden met vlechten, wikkels en twisttechnieken.

Dan is er de klassieke ‘knip rond het oor’ stijl, die zich richt op de vorm van het gezicht voor de beste look. Het bedekken van de oren met het haar is een manier om ze te verbergen, en het gezicht korter te laten lijken. Vervolgens is er de Sophisticated ‘kapsel’ om de look te bereiken van iemand die goed verzorgd is en weet wat hij doet. De finishing touches kunnen worden toegevoegd met een gel, spray, of gel en kam techniek.

Populaire recente behandelingen zijn ‘Mustang silk top’ en ‘Shag;’ een behandeling waarbij krullend haar wordt geknipt. Een andere populaire look is de gelaagde snit, waarbij elke laag korter wordt tot hij overgaat in de top, anders zouden de lagen te dik worden.

Vanaf daar zijn de keuzes bijna eindeloos. De volgende stap is beslissen hoe het haar groeit, want sommige klanten geven de voorkeur aan korte stijlen, terwijl anderen liever langere stijlen hebben. Denk eraan het haar op een zodanige lengte te houden dat het zichzelf kan onderhouden als een shag of een bob zonder al te veel gewicht aan de bovenkant. Hoewel lengte niet noodzakelijk beter is, is het meestal een kwestie van smaak.

De vorm van het gezicht is de belangrijkste overweging bij het kiezen van een kapsel. Van de vele populaire stijlen is de bob waarschijnlijk de meest veelzijdige. Het kan op een aantal manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld om het haar tegen te houden, uit het gezicht te trekken of er een paardenstaart van te maken.

Een van de meest populaire recente behandelingen is föhnen helpt om het kapsel er beter uit te laten zien. Door het haar op de juiste manier te drogen, zal het haar zijn body behouden, zelfs wanneer het op een rechte manier is gestyled, en tegelijkertijd zal de stijl langer meegaan.

Haarmousse, styling gel en andere producten kunnen worden gebruikt om het haar er goed uit te laten zien door het haar op te kloppen en op zijn plaats te houden. Om deze reden wordt kapsel beschouwd als een ‘rijkelui’s’? Vaak wenden vrouwen van middelbare leeftijd zich tot haarverzorgingsproducten om hun haar te onderhouden.

 

lees meer

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.