Hoe begin ik met tatoeëren?

Hallo, voordat we beginnen met het tatoeëren, willen we je een paar vragen stellen voordat we beginnen:

Geen voorkennis vereist Dit is een tatoeage die in de huid is verborgen, zodat de artiest deze kan bekijken terwijl hij aan je gezicht werkt. Klinkt dit eng? Het is heel gemakkelijk om een ​​goede tatoeage te krijgen terwijl je eruit ziet alsof je je nergens zorgen over hoeft te maken. Hoe vaak hebben klanten me niet verteld dat ze een tatoeage wilden, maar nerveus waren om de artiest te benaderen? We hebben een zeer grote tattoo-cover Up Shop die meer dan 12 jaar ervaring heeft. Ga je voor een subtiele look, denk dan aan iets dat zacht en vrouwelijk is. De truc is om na te denken over welke look je huidskleur zou complimenteren.

Zie ik er goed uit? Terwijl je voor je gezicht zorgt, moet je ook nadenken over de outfit die je naar het evenement gaat dragen. Komt er een thema? agsorbectomancer? Monniken? Wat? Grapje! Het is echter een heel goed idee om een ​​thema voor de outfit te hebben. Misschien is het communistisch, internationaal, punk of Oost-Aziatisch. ayitica is een goede keuze. Hoewel ayitica vrouwelijk is, heeft het ook een westers, popcorngevoel voor humor. Als u bijvoorbeeld een lippenstiftspiegel draagt, kunt u er zeker van zijn dat uw tatoeage een sterk statement over u zal zijn. Als je een van deze in je make-uptasje hebt, is het alsof je een modeaccessoire in je hand hebt.

Hoe zal de tatoeage eruitzien?

Hoe ziet het afgewerkte project eruit? Terwijl je misschien mooie afbeeldingen maakt, laten we in plaats daarvan nadenken over wat er daadwerkelijk op de huid zal verschijnen. oes hebben een aparte manier van kijken.

Algehele vorm: hoewel u misschien denkt dat uw buik eruit zal zien als een oceaanstomer, zal het meer op een zwembad van overeenkomstige grootte lijken. Ugarpruimen, perziken en bellen hebben een ronde chocoladesmaak.

iten hebben een aparte manier van kijken, maar het is subtieler dan een schuine contour. In plaats van contact te maken, versmelt het met de omringende huid.

Potloden: Hoewel eyeliner kan worden gebruikt om de ogen te definiëren, gaan potloden verder. Begin in het midden van het bovenste ooglid, veeg en blend naar buiten met een vinger of een make-upborstel, waardoor een zachte, rokerige look ontstaat.

ishes: Mat voedsel kan de flitsende kleuren van de make-up het beste bedekken. banmarks zien eruit als blauwe plekken. In plaats van je gezicht oranje te schilderen, gebruik je een mat voedsel om de blauwe plekken te verbergen en je gezicht er zijdezacht en gezond uit te laten zien.

Make-up school nodig?

Als u zich niet op uw gemak voelt bij het dragen van cosmetica tijdens een sollicitatiegesprek, voelt u zich thuis meer op uw gemak. Er is niets mis met het niet dragen van make-up naar een interview. Als u zich echter op uw gemak voelt met het dragen van make-up op een cocktailparty, kunt u een beetje avontuurlijker zijn.

Als je make-up draagt ​​naar een sollicitatiegesprek, zorg er dan voor dat je voor een lichte, natuurlijke look kiest.

tinten: rozetip, gouden tip

matcht: roze, koraal en grijs

donker: koper, crème en donkerbruin

gemiddelde: minimaal twee lagen

Maak je foto's?

Ja, elke keer

amas: Maar de camera kan liegen!

ConclusieDit is wat je moet weten om een ​​succesvol sollicitatiegesprek te voeren. Hoewel je er schoon en zelfverzekerd uitziet, kun je eigenlijk een paar problemen verbergen. Dit is de reden waarom de interviewvraag "Hoe lijk ik slim?" is zo belangrijk. Denk er eens over na, als je weet dat iemand je mijdt omdat ze denken dat je er niet belangrijk uitziet, kun je automatisch aannemen dat ze je vermijden omdat ze vinden dat je er niet slim uitziet. Laten we nu verder gaan naar het volgende item op de lijst:

Keulen

Kies een eau de cologne die uw persoonlijkheid weerspiegelt. Verschillende mensen hebben verschillende voorkeuren voor eau de cologne. Bijvoorbeeld: een mannelijk persoon zou liever een geur hebben die licht is en veel opgemerkt wordt. Aan de andere kant zou een meer vrouwelijke persoon er de voorkeur aan geven een beetje sexy te zijn.

til de neus op

In plaats van jezelf met parfum te besproeien, kun je een klein beetje synthetische olie op je neus doen en de mist in lopen. Dit zal je stijl effectief een boost geven door je een lekkere geur te geven. Er wordt aangeraden om elk twee druppels olie te spuiten.

Laat de mist in je ogen komen.

loop de mist in en sta voor anderen.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.