Hoe een spijker te gebruiken

Medische pedicure Barendrecht

Iemand krijgt een medische pedicure als hij of zij tussen de vijftien en vijfenzestig jaar oud is. Een groot aantal mensen gaat een paar weken per jaar naar een pedicure. In sommige gevallen kan het zelfs twee jaar duren voordat vervanging nodig is. De groei van de voeten is een langzaam proces en het duurt een paar maanden voordat de oudere tenen beduidend donkerder en de nieuwere tenen merkbaar lichter zijn.

De meeste mensen pedicuren thuis. Er zijn apparaten die bij de plaatselijke drogist of zelfs apotheek kunnen worden gekocht. Eén type apparaat maakt gebruik van een scruboplossing die wordt aangebracht met een applicator zoals een borstel. Zorg ervoor dat u de voordelen van elk type apparaat onderzoekt alvorens te kiezen. De apparaten die voor dit doel worden gebruikt, worden online verkocht.

Nadat de voeten zijn gescrubd met de scruboplossing, brengt de persoon meestal een nagelconditioner aan. Sommige mensen brengen een zwaardere laag aan dan anderen. Gewoonlijk worden drie lagen nagelconditioner aangebracht. De persoon wordt gevraagd om de conditioner in de nagels te duwen en dan wordt de oplossing weggeveegd. Zodra de oplossing is weggeveegd, worden één of twee zachte masserende bewegingen gemaakt. De laatste stap in het proces is het aanbrengen van een nageltoplaag. Net als de nagelconditioner wordt ook deze laag gelijkmatig op de nagels aangebracht.

De persoon wordt dan gevraagd om op een nagelbed te gaan staan. Er zijn eigenlijk twee bedden, één voor de zuiverende oplossing en de andere voor de nagelconditioner. De oplossing wordt aangebracht in een cirkelvormige beweging waarbij de nagels heen en weer worden geduwd. Als de oplossing zich in het nagelbed bevindt, wordt zij tweemaal aangebracht; eenmaal voor elke nagel. Als het in de hand wordt aangebracht, wordt het drie keer voor elke nagel aangebracht. De persoon wordt gevraagd de handen in de juiste positie voor elke vinger te plaatsen: de handpalmen naar beneden, de vingers niet gekruist. Zodra de juiste positie is bereikt, zal de arts de nagelriemen knippen en eventuele hangende nagels wegvijlen.

 

lees meer

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.