Hoe haalt u het meeste uit uw massageapparaat?

Massage artikelen

Hierdoor ontspannen grotere spieren zich en nemen de lengte of de omvang van die spieren toe.

Elk ander gebruik – Laten we eens nadenken over de overuren

De spieren mogen dan wel wat werk verzetten, maar het zijn de gebieden die het meest kosten die het echte doelwit zijn, afgezien van eventuele schade aan hard of zacht weefsel. Dus, moet uw massage machine alleen worden gebruikt voor overuren of moeten we echt spreken van overuren? U weet dat als uw Medicare-dekking een massageapparaat tegen een redelijk tarief voor massage heeft gekocht, het vele jaren mee zal gaan.

Heeft de mechanische technologie de kwaliteit van de massage verbeterd?

Een therapeut heeft dit al eens gezegd, maar laten we dit verschil tussen voor- en nabehandeling, hetzij op massage artikelen, hetzij op mensen, nog eens uitspreken om het hele betoog echt zinvol te maken. Fysiotherapeuten hebben deze waarheid reeds uitgesproken dat de behandeling nog lang na de therapie doorgaat, terwijl andere mensen, met inbegrip van massagetherapeuten, hun mening hebben geuit dat de behandeling voorbij is na de nazorg. Onze therapeuten hebben uit ervaring geleerd dat deze praktijk van de massagemachine, de nazorg, niet nodig is voor mensen die van nature pijn hebben, om niet gespannen te zijn.

Deze achtergrond werd reeds een hoogste punt genoemd, maar het volstaat te zeggen, dat het voornaamste verschil tussen massage-machines en andere behandelingen de volgende stap is, die in geen enkele gangbare therapie, geestelijk of lichamelijk, is opgenomen.

Wanneer we masseren met verschillende machines beginnen we altijd te werken aan de juiste spierspanning. Deze zal, geleidelijk en met de tijd, veranderen in meer en meer spierkracht. Dit draagt direct bij aan de resultaten van onze therapie.

Wat we verder kunnen uitbreiden dan wat u met massage-machines doet, is naast de gebruikelijke spieren ook de bilspieren te nemen, ze aan te spannen en te strekken. Ook om te controleren dat de moeilijkheidsgraad van één stretch of één spier op hetzelfde niveau blijft.

om het eerste gezicht van massage te produceren dat niet door de verzekering wordt gedekt, d.w.z. om u de bewezen resultaten van de massagemachine, de workoutmachine of de acupuntmassage te geven.

Uit ons onderzoek blijkt dat wanneer dit goed wordt gedaan, de 2 voor gelegenheid):

Masseer het ijsblokje over u heen en plaats de blender op het vlees van uw huid.

Ga het bad 3 voet voor je uit.

Gebruik van de massage machine:

Verdeel de spieren in 2 sets:

Krachtige – Zoals die in de dij en billen

Licht gespannen. – De twee belangrijkste spieren.

Het massageapparaat moet worden geplaatst op het onderste deel van de rechterdij en de voorkant van het been eningle. Ga zitten en stap af.

 

lees meer

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.