Hoe kleed je je in een avondjurk?

Bruidsvisagie

Bent u van plan om naar een gelegenheid te gaan waar u zich in een avondjurk moet kleden en uw make-up eenvoudig is? Dan kunt u misschien beter eerst denken aan het stylen van uw haar in een avondjurk. Versierde pruiken met een eenvoudige achtergrond van bloemen wat is elegant? Als een eenvoudige zwarte jurk is wat het beste bij u past, laat uw haar uw persoonlijkheid naar voren brengen door het lang en los te maken om achter uw schouders te hangen. Of als u graag eenvoudige maar elegante meisjes om je een andere look, kunt u kiezen tussen lagen of golven. Een eenvoudige maar elegante avondjurk zou perfect passen bij die classy professionele look.

Veel bruiden kiezen voor een natuurlijke look, een natuurlijke look die glam is als je wilt. Maar bij een glam look gaat het niet alleen om de make-up. Een bruidsvisagiste kan u snel en gemakkelijk helpen en er goed uit laten zien.

Laten we beginnen bij de bovenkant van het gezicht en ons een weg banen naar beneden, met een vederlicht vleugje glimmend collageen waarvan de stoppels je niet kunnen weerhouden om ernaar te staren. Onder je ogen kun je je wenkbrauwen laten vormen en twirlen tot een sexy omlijsting die perfect past bij je smoky eyes. Zet vervolgens een dun lijntje zwarte eyeliner over de ogen, zodat ze er verleidelijk donker uitzien. Kies een delicate kleur roze blush die je huid er stralend uit laat zien en je die perfecte blos geeft voor de avondbruid.

Wat kun je daarnaast nog meer doen om de volgende ochtend wakker te worden, voordat je het hooi induikt? Volg deze stappen en je zult verbaasd zijn hoe zacht en glad je huid eruit ziet, zelfs midden op de droogste en meest miserabele dag van je leven:

-Vertraag niet meer dan één stap in je ochtendroutine, want anders verstik je je huid en verstik je je vochtklieren. Je kunt net zo goed vergeten om er mooi uit te zien en gewoon een hapje gaan eten. Maar als je moe en hongerig bent en je wilt toch eten, dan kun je gerust stiekem een banaan eten.

 

lees meer

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.