Hoe kom ik van een BIAB af?

Biab behandeling

 

Dus, als je nog nooit een BIAB-behandeling hebt geprobeerd, zal een snelle zoektocht op YouTube je een goed idee geven wat het inhoudt. In principe wordt er een hars gebruikt dat afkomstig is van de rubberplant. Om de gel op te bouwen is er eigenlijk niets anders!

De schoonheidsspecialiste die mijn Braziliaanse BIAB-behandeling deed, had er veel vertrouwen in. Ze wist dat ik moeilijk te bereiken was, ze had een goede techniek, en ze bleef vragen of ze sneller kon gaan. Nadat ze klaar was met mijn behandeling bleef ze vragen of ik gewond was, maar zo te zien was ik in orde. Ze vertelde me dat een deel van het plezier het herstelgedeelte is, ze gaf me een massage en plakte wat gel op mijn vinger echt met goede snelheid en kracht gel.

Tegen de tijd dat ze klaar was, was mijn nagelbed al half vol met gel. Ze plakte een plakkertje op mijn vinger en trok het er voorzichtig af. Ze deed geen moeite om te kijken of ik eerst gedoucht had of zo, ze wilde alleen de gel weg hebben. Ik was zo opgewonden dat ik niet eens naar huis wilde gaan. Gelukkig, tegen de tijd dat ik thuis kwam was mijn nagel al aan het groeien. De dame betaalde veel geld voor deze behandeling aan de telefoon en toen ik haar vroeg waarom zei ze dat het kwam door dit geheime ingrediënt Polybutene Glycolipids dat ze tegen me zei.

polybutyleenglycolipiden – natuurkundige term voor een vorm van butyleenglycolipiden.

De dame vertelde me dat ik voor mijn nagels geen ademende airless sprays moet gebruiken die tegenwoordig op de markt zijn. Ze vertelde me dat al die dure high-end producten het geld niet waard zijn omdat ze de kosten niet waard zijn. Ze wees me op dit product op het internet en zei: “Probeer het eens 2 weken. Ik kan niet wachten tot ik weet hoe lang het duurt voordat je nagels groeien.”

Wat ze me vertelde is waar. Iets meer dan 2 weken, zag ik mijn nagels groeien. Daarna ging de groei langzaam, maar nu groeien ze al. Het nagelbed is schoon naar mijn mening, maar ik wacht nog steeds om te zien of het broos is. De enige nagelproducten die ik gebruikte waren niet meer zo sterk als vroeger.

Na 2 weken kon ik het verschil al zien. De dame van vroeger vertelde me dat mijn nagels nu zo lang, dik en mooi zijn. Ook al ben ik geen nagelartiest, ik raad iedereen ten zeerste aan om zijn nagels minstens één keer te laten doen. Zelfs als je het zelf niet doet, doet iemand anders het wel. – Het is het waard.

Ze vertelde me dat ze ze 3 maanden geleden moest laten doen. Ze wilde lange, dikke en donkere nagels. Verrassend genoeg had ze ze 2 weken nadat ze ze had laten doen al laten knippen en vijlen. Nu heeft ze sheahexaldehyde acetaat, acrylvloeistof en zinkacetaat gebruikt. Er bleef alleen water over met de acrylvloeistof en het poeder. Ze vertelde me dat ze Butyleen Glycolipiden gebruikte om de acryl te buigen. Ze zei dat acryl voor broze nagels is, maar ik weet het niet zeker, maar ik dacht dat ze bedoelde dat acrylnagels verwijderd moeten worden voordat je ze laat doen.

Ze vertelde me ook dat ze alleen moest experimenteren, met niets anders om op te oefenen dan bomen. Ze kon geen ander alternatief bedenken. Ze oefende op de ruwe en ruwe gewoon om de juiste textuur te krijgen. verbazingwekkend het werkte. Ze vertelde me dat ze de juiste kleur bij haar thuis kon krijgen. Er is mij verteld dat ze chemicus is en hier studies over heeft gedaan. Ze is in staat mijn bedewas. Ik weet nog steeds niet wat ze denkt.

Lees meer:

Rubberbase gellak

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.