Hoe krijg je de beste eigenschappen van box vlechten

Box braids Rotterdam

Box vlechten zijn eigenlijk makkelijker dan je denkt om te doen en zijn geweldig voor meisjes met een kort kapsel. Als je een echt kort kapsel hebt, dan kun je overwegen om een kapsel met een meer extreme rand te krijgen, zoals neon roze met blauwe accenten. box vlechten zijn ook geweldig voor het opkleuren van een fade away haarkleur.

Om te beginnen hebt u een paar dingen nodig: een schaar, een strijkijzer van middelgroot formaat, een informatief boek of een aanvullend accessoire, een instructie-DVD of het boek Remembering to Be Careful.

Volg vervolgens de lijnen van de vorige style.TM met een fade away haarkleur indien gewenst, gebruik dan de stijltang om een basis haarcontour te creëren.TM betekent niet noodzakelijkerwijs beginnen bij de voorste randen van je hoofd, gewoon welke randen het dichtst bij je gezicht zijn. Het kapsel moet gelaagd zijn tot aan de uiteinden, met ongelijke secties aan de zijkanten en achterkant.

Als je klaar bent met de basis omtrek, ben je klaar om te beginnen met het invullen van de details. Gebruik de schaar om je haar in een stijl te knippen die korter is dan je eerste knipbeurt. TM geeft u meer controle over de uiteindelijke snit en het is gemakkelijker te hanteren. Als de zijkanten klaar zijn, gebruik dan het boek of de instructie DVD om de aanwijzingen te lezen en te stoppen.

De volgende stap is het creëren van de pony. Met een pony kun je je hele look veranderen zonder dat je er veel werk voor hoeft te doen. Met een pony kun je je beste gelaatstrekken accentueren en veel van je minder favoriete gelaatstrekken verzachten. Het is belangrijk om eerst te beslissen welke kenmerken je wilt accentueren. Begin dan met het knippen van de zijkanten van je haar. Dit is waar de dikte van je haar belangrijk is. Denk eraan om naar voren toe te knippen om een platte look te creëren en om naar achteren toe de hele lengte te knippen.

De laatste stap is het stylen van de pony. Als je krullend haar hebt en van een natuurlijke look houdt, kies dan voor een stijl die steil en elegant is. Als u echter de voorkeur geeft aan een natuurlijke look, neem dan uw tijd om de stijl te krijgen zoals u wilt. Als kapper bent u er verantwoordelijk voor dat de pony valt zoals u wilt en dat uw gezicht en andere kenmerken goed tot hun recht komen.

Het leuke van box braids is dat je elk jaar nieuwe stijlen kunt creëren. Ga mee met de frisse kleurtrends of ga voor de overgebleven paardenstaart look. Vergeet niet dat jij de technicus bent, dus als je hard werkt en je klant krijgt de look die je wilt, kun je verder gaan om je eigen haar te stylen. Houd alleen in gedachten hoe meer betrokken de stijl, hoe duurder het zal zijn.

box vlechten zijn een geweldige manier om een saaie routine te veranderen. Ze zijn ook een stuk minder duur dan een trip naar de salon. Het maakt niet uit hoe kort je haar is, box vlechten zijn een geweldige optie. Je kunt de tijd nemen om dit kapsel te maken en verschillende stijlen uit te proberen. Dit is een geweldige manier om nieuwe stijlen te introduceren bij je klant, zonder dat je een drastische verandering hoeft door te voeren. Soms is het gewoon een simpele box braiding die net dat beetje extra geeft aan een lang, saai kapsel!

 

lees meer

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.