Hoe krijg je een manicure

Manicure Rotterdam

Een manicure krijgen is voor de meeste vrouwen een van de gebeurtenissen van de dag. Er is echter geen speld tussen te krijgen, dus krijgt elke vrouw haar eigen manicure. Onderdeel van een goede manicure is het nagelverzorgingsgedeelte dat op de manicure volgt.

Een manicure kan zo eenvoudig zijn als een zachte scrub om de dode huid van de nagels en de nagelriemen te verwijderen. Sommige kuurcentra hebben een nageltechnicus die een nagelverzorging uitvoert. De nagelriemen worden ook geolied op de citroenen. Sommige centra huren andere mensen in om het werk te doen. De volgende stap in de nagelverzorging is het gebruik van een handijzer om de nagels recht te maken of te verfijnen.

Hierna brengt de technicus de nodige voedende bestanddelen aan en de maraben, een stof die niet op de huid mag worden aangebracht. Een plaat van nooit te verwarmen pasta vloeistof of gel wordt dan op de nagel aangebracht en laat men enkele minuten drogen. Als de maraben is afgekoeld, verkort dit de droogtijd en maakt het de procedure comfortabeler. De gedroogde en schone nagels worden vervolgens gepolijst om ze een glad buitenoppervlak te geven.

De volgende stap in de procedure is dat de nageltechnicus de voorkant van de nagel met een fijne vijl splijt om de nagel recht te maken of vorm te geven. Als een nagelzetter een fout maakt, kan het resultaat voor de klant minder dan perfect zijn. Elke nagel moet afzonderlijk worden gevormd en gevijld. Het duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur voor een nagelstyliste om een volledige set nagels te plaatsen.

Het is belangrijk om hun nagelproducten op de datum te brengen. Als het binnen de laatste paar maanden is geopend, is het niet geschikt voor gebruik. Klanten die nagelverlengingen nodig hebben, moeten deze laten zetten door een technicus die ervaring heeft met de verlengingen. Aan de andere kant kunnen technici die goed werk leveren meestal doorverwijzingen geven. De sfeer is comfortabeler in nagel salons waar de stylisten zich meer op hun gemak voelen omdat ze veel ruimte hebben. Mensen die erheen gaan om een procedure te laten doen, moeten van tevoren reserveren.

Het is ook belangrijk het verschil te kennen tussen een nagelstyliste in een salon en een mobiele nagelstyliste. Een mobiele technicus werkt meestal aan iemands vingernagels of teennagels op een bepaald moment. De mobiele technicus brengt het nagelproduct mee en brengt het aan op de nagels van de klant. De klant moet dan de go ahead krijgen om de salon te bellen om een afspraak te maken. De meeste mobiele technici gebruiken een nagelvijl om de teennagels vorm te geven en te voorkomen dat de nagels splijten of breken. Na de behandeling brengen ze een versterkend of anti-schimmel middel aan op de nagels.

Naalden ondergaan een gelijkaardig proces maar zijn niet zo ingewikkeld. Een nageltechnicus brengt de naald in de nagel en duwt vervolgens een dun plaatje metaal of keramiek bedekt met een harde substantie of beide. Het plaatje keramiek of metaal wordt vervolgens verwijderd. Het deel van de nagel dat niet wordt behandeld, wordt vervolgens schoongemaakt en ontsmet met een ontsmettingsmiddel. Een goede nageltechnicus zal de klant vragen hoe hij zijn nagels moet verzorgen, zodat hij de rest van zijn leven in luxe kan leven. Hij zal de klant uitleggen hoe hij schadelijke vormen of vlekken kan vermijden die kunnen worden veroorzaakt door verkeerd nagelvijlen.

De meeste nageltechnici bieden hun eigen nagelproducten gratis aan. Zij kunnen u een basislaag, een toplaag, een transparante top, een nagelkunstborsteltje en eventueel een schuurplankje aanraden. Uw nagelstyliste heeft misschien ook suggesties om de manicure te verbeteren. Indien nodig, kan ze ook suggesties geven over welke kleur te gebruiken. Het is belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de veiligheidsmaatregelen voordat een manicure wordt genomen.

Als u zich afvraagt waar u een nagelstudio kunt vinden, zoek dan naar een salon die alleen professionals in dienst heeft. Dit betekent dat de technici een vergunning moeten hebben en gecertificeerd moeten zijn om procedures uit te voeren. Ze moeten verzekerd zijn. U wilt altijd weten hoe de technici hun werk doen. Vraag vrienden of collega’s die manicures krijgen en die hun nagels doen. U kunt zelfs een manicure aanvragen bij een spa of nagelstudio. De resultaten van een manicure zullen uw uiterlijk verbeteren, u een beter gevoel over uzelf geven en uw budget verhogen.

 

lees meer

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.