Laser haar verwijdering

Laserontharing: blijven haartjes dan altijd weg? - Libelle

Haarstylisten werken in kapsalons, hotels, supermarkten, of in house party's of in hotelkamers tegen zeer kleine vergoedingen. Ze hebben geen vergunning nodig om hun vak uit te oefenen. Veel kappers begonnen hun carrière door in een salon te werken. Dit betekent dat ze veel basisprincipes van haarverzorging en hechting hebben geleerd en deze diensten al vroeg in een salon hebben geoefend.

Toen ze eenmaal gekwalificeerd waren om kapper te worden, hadden ze misschien in een drukke salon gewerkt die gespecialiseerd was in hun vakgebied of hadden ze hun eigen salon geopend. In beide gevallen hebben ze veel technieken geleerd. Beide manieren zorgen voor het enthousiasme en de vaardigheden die ze elke dag gebruiken.

Er zijn salons die zelfs een aantal van hun klanten in dienst hebben. Deze salons bestaan ​​alleen om mensen een gemakkelijke manier te bieden om hun haar te laten repareren. Dan betalen klanten een kleine vergoeding voor het gebruik van de faciliteit. Het gebruik van de faciliteiten bedraagt ​​per jaar niet meer dan $ 5.000. Dan koopt de eigenaar zijn of haar tweede laserontharingsapparaat, zodat de apparatuur door alle cliënten kan worden gebruikt of cliënten kunnen boeken voor hun eigen afspraak.

het verzekeren van de toegepaste stroom

Wanneer de laser wordt gebruikt, wordt een inkeping op de gekalibreerde schaal aangebracht, meestal met een vacuümapparaat. De laser vuurt een klein beetje licht af, dat door de huid dringt, dode huidcellen verwijdert en het afgebroken haar uit een pincet trekt. Het gemeten vermogen wordt automatisch aangepast door de geavanceerde computer die de laser aanstuurt. Sommige lasers hebben verschillende vermogensinstellingen voor verschillende soorten haar.

Wat professioneel van niet-professioneel onderscheidt, is de kwaliteit van de laser die wordt gebruikt. De professional gebruikt voor elk van hun behandelingen een bekend lasermerk, gekalibreerd door de fabrikant. De laser wordt voor elk haar afzonderlijk gebruikt, waardoor de professional precies weet hoe het werkt en wat elk haar nodig heeft. Een niet-professional gebruikt daarentegen een verscheidenheid aan lasers, wat kan leiden tot misbruik, verbranding en verkleuring van de huid.

Laserontharing werkt door pulsen van lichtenergie af te geven en de haarzakjes moeten zich in de actieve groeifase bevinden. Omdat alleen het haar zelf actief is, wordt de follikel niet beschadigd. Meer behandelingen kunnen leiden tot een langer verblijf, maar omdat het duur is, kiezen de meeste patiënten slechts twee of drie behandelingen om resultaten te krijgen. Ook hebben sommige lasers meer tijd nodig om de follikels te doden en zijn ze pijnlijker dan andere.

De haarkleur en het huidtype zijn twee belangrijke factoren die de effectiviteit van de behandeling beïnvloeden. Bij sommige blanke, grijze of sterk gepigmenteerde mensen wordt behandeling mogelijk niet aanbevolen. Dit soort aandoeningen heeft meer pigment in hun huid en de laser kan de huid verbranden in plaats van het haarzakje te verwijderen. Bij andere mensen kan een donkere huid en licht haar, of rood of blond haar goed op de behandeling reageren. De laser moet in staat zijn om de haarzakjes voor alle haarkleuren te elimineren, maar met enkele aanpassingen; blanke, grijze en sterk gepigmenteerde mensen zouden geen laserontharing moeten ondergaan.

Laserontharing is duur, maar het is een permanente procedure met een enorm voordeel. Het kan in één sessie op grote delen van het lichaam worden behandeld; sommige mensen zeggen dat het meer dan een jaar kan duren om terug te gaan naar de haarvrije staatsoperatie. Hoewel bijwerkingen minimaal zijn en sommige vormen van medicijnen nodig zijn na behandelingen, is het nog steeds een medische procedure en zoals bij alle medische behandelingen, is er een klein risico op nadelige bijwerkingen.

Houd er rekening mee dat er verschillende soorten lasers zijn en dat andere factoren het resultaat van uw laserontharingsbehandeling kunnen beïnvloeden. Alleen omdat een laser niet werkte, wil nog niet zeggen dat je geen haargroeiprobleem hebt. Zorg er dus voor dat u al uw opties bespreekt, van ervaren professionele behandelingen tot goedkope vrij verkrijgbare behandelingen voordat u laserontharing laat ondergaan.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.