Massage Hoorn

Vrouw, Handen, Massage, Masseren, Fysiotherapie, Rug

Als je nog nooit eerder in de cheese-curd cheese spa bent geweest, word je in eerste instantie omringd door de Massage Hoorn, geluiden en geuren van verwennerij. Het begint met een openingsritueel waarbij je voeten worden gewassen (in vers doorgespoeld beddengoed) en daarna worden je handen gewassen en in boter gedoopt. Vervolgens wordt u door een reeks kamers en tempels geleid naar de massagetafel waar uw lichaam wordt gemasseerd met lotions en oliën. Het water is warm en rustgevend. pijnen worden weggewogen. En alsof dit alles niet genoeg is om u zwaar te belasten, is de massagetafel bekleed met filmbrillen voor degenen die steunen dragen.

Als dat nog niet genoeg voor je is, zijn de smaken en geuren van de massagecrème top. Er zijn onder andere vanille, chocolade, aardbei en kers. Het is zo gelaagd dat de kleuren samenvloeien voor een prachtige maar unieke spa-ervaring.

Net als in een levensechte versie, vormt en vervormt de driedimensionale scène in de massageruimte je lichaam om je een heel nieuw gevoel van vrijheid te geven. U denkt misschien dat dit het werk is van een getalenteerde masseuse, maar u kunt er zeker van zijn dat zij haar persoonlijke laser op uw probleemplekken heeft laten trainen. Alleen de warmte bindt je lichaam aan de stoel. De druk en de hitte laten je elke minuut van de behandeling voelen.

Er wordt gezegd dat een goede massage je weer het gevoel kan geven dat je leeft. Wie kan zeggen dat dat niet waar is? Een nieuw leven is net begonnen en je laat het een beetje ademen terwijl je dit nieuwe leven helpt ontstaan. Je nieuwe leven begint nu. Het is stralend en klaar om van te genieten.

Misschien vind je deze hand- en voetbehandelingen leuk:

Hand: Pluk fruit en kauw het grondig. Als je van fruit houdt, zul je deze remedie lekker vinden.

Voet: Het splijten van een sinaasappel bederft het niet. Als je niet van het klimaat houdt, kun je het nog steeds eten. Blote nagels en tenen en genieten van de warmte.

U kunt ook niet eten totdat uw voeten en handen helemaal klaar zijn. Maak thuis geen eten klaar; het eten uit de supermarkt is altijd erger dan lekker.

2. De derde behandeling is ook een plezierige – Het bestaat uit het wassen van handen en voeten, met het oog op het verbergen van elk soort vuil dat binnenin wordt ontdekt.

3. Om je mooi te voelen en er mooi uit te zien, moet je je overgeven aan gezichtsbehandelingen en massages.

Schoonheid is in the eye of the beholder. U moet echter verstandig zijn in de beslissing die u neemt. In deze uitdagende tijden moet je er verstandig aan doen om je keuzes serieus te nemen.

4. Voor de vierde behandeling kunt u ervoor kiezen om therapeutische maskers te gebruiken die zijn ontworpen om lichaam en geest te ontspannen en te ontgiften. Therapieën zoals meditatie, yoga, aromatherapie, sponstherapie, actieve verfrissing en warmtetherapie vormen de perfecte combinatie en bieden de diepe ontspanning die zo fundamenteel is voor het menselijk bestaan.

5. Bij de vijfde behandeling kunt u voor wraps gaan. De wraps zullen betoverend en gewoonweg prachtig zijn. Ze kunnen worden gekookt in een uitgebreide gelaagde stijl zoals kurkuma wrap, Indiase tempel wrap, herpes uitbraak wrap, Thanksgiving Day wrap en de lijst is eindeloos.

6. Bij de zesde behandeling mag je je lichaam laten doen wat de natuur bedoeld heeft. Maak van jezelf een porseleinen bad zoals in een echt Marokkaans bad.

7. Voor de laatste behandeling kunt u ontspannen in een salon of spa. Je kunt jezelf laten stylen, vormen, van top tot teen bedekken met sjaals, parels, draadgaren, sandelhout, henna-tatoeages, en de lijst is eindeloos. Plus het entertainment, de kleuren en geluiden zullen je een miljoen doen voelen.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.