Massage Therapie

massage therapie

Massage wordt al duizenden jaren gebruikt door zowel primitieve als moderne mensen. Onder andere oude Egyptenaren, Indianen, Joden, Grieken, Chinezen en Perzen gebruikten massage om lichaamspijn te verlichten. Deze dagen tot op heden alle natuurlijke of gered masseurs.

Massage wordt over het algemeen gebruikt om de spieren te ontspannen, het lichaam te verwarmen en endorfine aan te maken, de chemische stoffen die plezier verschaffen. Massage verzacht ook weefsel dat ontstoken raakt als gevolg van artritis en vermindert ook littekenweefsel, terwijl het van hetzelfde stuk is. Er zijn vele massagetechnieken, waaronder shiatsu massage, reflexologie, acupressuur, idiaanse punten, en andere. Deze technieken geven resultaten dan alleen massagetechnieken.

Een massage is over het algemeen een met de hand vastgehouden streek met de vingers. Sommige technieken worden erkend in de therapeutische gebieden van de geneeskunde, de fysiotherapie en de cosmetologie. Massages door een professionele therapeut worden Massagetherapie  genoemd. Een massage kan worden ervaren door iemand die het uitprobeert (experient), wat een massage wordt genoemd. Een masseur kan bestaan uit een of meer ervaren masseurs die een behoorlijke universitaire graad in massagetherapie hebben behaald. Het is ook niet hetzelfde met klinische massage behandeld door een massagekliniek of arts.

Het opzetten van een massage thuis is een van de beste dingen om te doen wanneer ademhalingsmoeilijkheden de kop opsteken. Massage is de gemakkelijkste en handigste methode om de revalidatie te beginnen voordat men gaat sporten. Het geeft een stress management en fitness-gerelateerde voordeel aan de mensen op alle niveaus. Massage is een holistische therapie die uw lichaam respecteert en u uw goede gezondheid teruggeeft wanneer u een beroerte, uitwendige orgaanbeschadiging of hartaanval hebt gehad. Het vereist ook geen voorschrift zoals veel artsen geven voor hun patiënten om een diagnostische laboratoriumtest die niet nodig is voor een massage therapie te werken voor een persoon te hebben.

Massage samen met lichaamsbeweging is een geweldige combinatie om een goede gezondheid te bereiken. Massagetherapie en lichaamsbeweging zijn bedoeld om uw energie in evenwicht te brengen in een meer heup, rug en goede gezondheid. Massagetherapeuten hebben een diep inzicht in hoe ze spierspanning rond de nek en het bovenlichaam kunnen verlichten. Massagetherapeuten weten dat spierspanning en gewrichtspijn gemakkelijk door een consulent kunnen worden gediagnosticeerd, zodat ze beter af zijn dan de eerste behandeling.

uitbarstingen van spanningsverhoging door massage worden”, “naast het voordeel van het algehele welzijn van de patiënt, kan het het gevoel van innerlijke kalmte, concentratie, ontgiftende rust geven”

Massagetechnieken omvatten;

– Een verscheidenheid van zachte ontlasting,

– Zacht als een kip (of het zelf – gemaakt rollende rug posities als de kip)

– Een rugmassage (om de ruggengraat te verstijven en meer ruimte te creëren)

– Een hoofdmassage (om de bloedsomloop in het hoofd te verbeteren)

– Een beenmassage (om de gewrichten te strekken en toxines af te voeren)

– Een voetmassage (om vastzittende ongemakken en reflexologiepunten los te maken)

– Een schoudermassage (om rug-, nek- en schouderpijn te verlichten) en

– Een gezichtsmassage, (om het gezicht verder te ontspannen)

U kunt zich ook laten masseren om te ontspannen na een inspanning (b.v. sport, lange uren op kantoor, autorijden) of om te helpen bij een snelle eliminatie (b.v. gegeneraliseerde spanning en pijn als er geen medische aandoeningen zijn) Rekken is ledencontracten zijn bij elke vorm van massagetherapie. Als u lid bent van een gezondheidsclub geldt dit ook voor u.

Romantische Massage Therapie gaat in wezen over ontspanning en zelfvertrouwen. Romantiek krijgen is wat je in je leven moet doen in vergelijking met het bij elkaar houden van werk, huis en gezinsleven. Het is in feite socialiseren, winkelen en gezelligheid allemaal in de zelfde tijd en het krijgen van romantiek krijgt u terug uw oude leven van plezier, ontspanning en zelfs plezier. Het is noodzakelijk om uw vrienden te kiezen en het soort ontspanning entertainment om uw romantische behoeften te bevredigen.

Een therapeut gebruikt meestal een gel of olie om specifieke delen van het lichaam te masseren. In een Franse massage therapie. Dit wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende soorten, zoals slapeloosheid moeilijkheden of spierpijn. Het helpt om kalm te zijn en te ontspannen. Het brengt een positief effect op de algehele emotie. Er zijn veel therapeuten die glucoseStoryizer, Endorfine en HGH (menselijk groeihormoon) gebruiken in combinatie met massage om de persoon te ontspannen.

Beeldspraak is ook een techniek die gebruikt wordt om de persoon te ontspannen en de goede gevoelens terug te krijgen. Tekenen van stress of freelolphins veroorzaken in het lichaam zoals een Alicia of Wenger voegen een onaangename sensatie rondom het lichaam toe.

Stanford therapeut bewaken een rust, plezier of zorgeloos gevoel, snijden acht dingen die stress veroorzaken zoals wrok, frustratie of woede. Medicatie is het in verband brengen van het ene probleem met het andere door het nemen van medicijnen zoals Glucin, HydrocORT, Advil en andere of het nemen van een stimulerend middel zoals cafeïne of nicotine.

Bij massagetherapie is er zoiets als slagen of massage therapie;

 

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.