Massage

massage

In de Chinese cultuur wordt massage algemeen aanvaard als een “reesental” – een lichaam dat wordt bewerkt zonder uitwendig gerichte functionele massage. De term “massage” komt voort uit het geloof dat de linkerkant van het lichaam verbonden is met de rechterkant van het lichaam. Een massage die zich richt op de kant van het lichaam die zowel links (Ki) als rechts (Yi) is, wordt een “dubbele-klem” massage genoemd. Zowel de linker- als de rechterkant worden over het algemeen geaccepteerd als onderdeel van de massage.

Massage Eindhoven kan worden uitgevoerd door een persoon of een therapeut. Het zal afhangen van de techniek in combinatie met de voorkeur van de ontvanger (de ontvanger zijn acupunctuur of kinesiologie beoefenaars). Massage wordt gezien als een schild van beschermende elementen die de ontvanger omringen en hem helpen te genezen. Het massageproces voorkomt stress op het lichaam, verbetert de lichamelijke conditie en verlicht spanningen. Massage kan enige mate van stretching inhouden of de Compl FCC Opbouwen van de zachtere weefsels helpen om de spieren te verstijven. Dit leidt tot het vrijkomen van endorfine, waardoor het gevoel van welzijn en welbehagen toeneemt.

One-touch massage systeem en natte speeltjes zijn een moderne favoriet. Deze massagetechnieken zullen leiden naar de handen en voeten. De handen en voeten worden gemasseerd met behulp van de spieren in de extremiteiten. Massage werd verondersteld heilzaam te zijn, maar de laatste jaren is bewezen dat massage een geweldig hulpmiddel is bij verkoudheid, spierpijn en een verscheidenheid aan ziekten. Massage is ontstaan als een therapeutisch middel om pijn weg te nemen en het welzijn te bevorderen.

Massagetechnieken zijn nu gebruikelijk op de werkplek, evenals modderbaden. Massage op de werkplek wordt ook wel een flexibele vervorming genoemd, omdat veel banen zorg, opleiding en misschien lange werktijden vereisen. Deze massagetechnieken zullen, wanneer ze over een periode van tijd herhaald worden, de bloedsomloop direct verbeteren. Ze zullen ook helpen om pijnen te verminderen, ongezond lichaamsgewicht te verminderen, het gevoel van eigenwaarde te vergroten, en stress tegen te gaan. Bovendien leidt massage ook tot meer zelfvertrouwen.

Massage is een allround wellness-discipline, die tot een hele reeks andere voordelen leidt. Het belangrijkste dat massage doet voor de ontvanger is dat het bewustzijn en ontspanning bevordert. Met andere woorden, massage dient om zich te ontdoen van onnodige ongemakken. Massage richt zich op de oorsprong van vage gevoelens en Twenty-Twenty-symptomen. Massage helpt mensen het belang in te zien van het elimineren van stress die in het leven kan ontstaan. Massage helpt bij het verminderen van gifstoffen in het lichaam, wat goed is voor de lever en ook voor hart en bloedvaten.

Massage als stressbeheersingsmiddel is verantwoordelijk voor het verminderen van dat “draaierige” gevoel. Voor mensen met bepaalde problemen of blessures kan massage helpen spierpijn te verminderen en terug te keren naar de normale situatie. Massage versnelt het herstel na medische ingrepen en bevordert een gevoel van algemeen welbevinden en fitheid.

Massage is een vorm van holistische wellness, waarbij rekening wordt gehouden met de vele aspecten van het lichaam en dat wordt ge├»ntegreerd met de positieve behoeften van de persoon – lichaam, geest en ziel. Massage is zowel een therapeutische op zichzelf en een all around manier om het menselijk lichaam te verwennen dat leidt tot een meer bevredigende levensstijl.

 

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.