Voordelen van massagetherapie

Massage Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Als u er ooit aan gedacht hebt zich te laten masseren, lijkt het misschien vergezocht dat u baat zou hebben bij een dergelijke therapie, maar u zou het mis kunnen hebben. De druk- en strektechnieken verbeteren niet alleen de bloedcirculatie, maar bevorderen ook de circulatie van lymfe en bloed in het lichaam en verbeteren op natuurlijke wijze uw algehele welzijn. Het bevrijdt ook spanningen en spanningen uit uw spieren en gewrichten. U kunt dus genieten van een langer en frisser leven en het verbetert uw conditie en gezondheid.

Krijg een massage en ontvang verschillende voordelen

De voordelen van massage zijn onder andere een betere en ontspannen bloedcirculatie, verwijdering van gifstoffen en afvalstoffen uit je lichaam, betere werking van de spieren en gewrichten, toename van de flexibiliteit van de spieren, gezondheid en ontspanning van het bindweefsel, verhoging van het energieniveau van het lichaam, enz. Kortom massage helpt je lichaam te verjongen en te decompresseren. Bovendien heeft een massage nog tal van andere voordelen voor de gezondheid, zoals pijnverlichting, betere slaap, verlichting van krampen, hulp bij gewichtsverlies, vermindering van vermoeidheid en pijn en nog veel meer.

Om de beste voordelen van massagetherapie te krijgen, is het daarom belangrijk om de juiste manier van masseren te leren.

Eerst moet je je handen en voeten voorbereiden op het masseren. Probeer te ontdekken hoeveel calorieën een massageapparaat of een rijstkoker verbrandt in een massagesessie van 30 minuten. Verleng de duur van je handen en voeten massage tot een uur voor een complete lichaamsmassage. In de eerste en tweede minuut voer je niet alleen een palmslag uit, maar gebruik je ook vormen en druk om de lichaamsdelen waar je mee bezig bent te bewerken. Tijdens de derde minuut beweeg je ook je handen in de lucht om op je voeten te werken. Tijdens de vierde minuut gebruik je ook je handen om verschillende posities en druk op je lichaam te creëren. Daar voeg je nog wat druk aan toe en een beetje meer snelheid.

De reeks wordt herhaald gedurende een totaal van 60 minuten.

Voor degenen die nieuw zijn met deze techniek, is het noodzakelijk een professional te raadplegen. U kunt ook prachtige boeken kopen die u meer kunnen leren over dit onderwerp.

Dus ga je gang en vraag jezelf af hoe kan massage therapie u profiteren op de volgende manieren:

1. Ontspant de spanning in uw lichaam.

2. verlicht de pijn uit uw gewrichten.

3. Verjongt uw lichaam en geeft het een compleet gevoel van welzijn.

4. Verhoogt uw energieniveau en verlicht de stress van uw lichaam.

5. Stimuleert een verbeterde circulatie van bloed en lymfestelsel.

6. verlicht spierpijnen en rekt uit.

7. Vermindert hartkwalen en verbetert de efficiëntie van het bloedvatenstelsel.

8. Stimuleert een goede groei van weefsels en organen.

9. Versterkt de immuniteit van het lichaam.

10. Verbetert ook de circulatie van het bloed door het lichaam.

11. Helpt bij gewichtsverlies en verbetert de stofwisseling van het lichaam.

12. Verbetert ook de kwaliteit van uw huid.

13. Helpt bij de bestrijding van de symptomen van migraine, hoofdpijn, nekpijn, bevroren schouders, lichaamspijn en vele andere aandoeningen.

Lees meer:

Yoga Nieuwerkerk aan den ijssel

Sporten Nieuwerkerk aan den Ijssel

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.