Wat is microblading?

Microblading Rotterdam

 

Wat is microblading?

“Micro” verwijst naar het feit dat het woord eigenlijk “micro” is, wat eigenlijk een deftig woord is voor het sprenkelen van verf op je gezicht (ik weet het, ik weet het, het klinkt belachelijk). Dus wat is microblading? Microblading is een eenvoudige techniek waarbij een dun, lichtgewicht laagje pigment een paar millimeter onder het oppervlak van je huid wordt aangebracht met een apparaat zoals een microbrush of een sponsje. Met deze techniek kunt u elke gewenste look creëren, van een natuurlijke look voor overdag tot een gedurfde dramatische look voor ’s avonds. Uw huid zal er mooier en gezonder uitzien met het subtiele kleurwerk dat erop is aangebracht.

Hoe wordt het toegepast?

Microblading gereedschap is als een verfkwast of airbrush pistool, behalve dat het kleiner en kostenefficiënter is. Het laat u een lijn van kleur creëren die één of twee millimeter in dikte is, die dan in een cirkelvormige beweging met een microborstel of kam wordt gladgestreken.

Nadat de eerste laag is opgedroogd (u moet altijd een minuut wachten voordat u een nieuwe laag aanbrengt, dit laat de eerste laag volledig drogen), gaat u verder met het aanbrengen van de volgende laag. Nadat de derde laag is opgedroogd, bent u klaar om de topcoat aan te brengen.

Welke kleur moet ik nemen?

Deze techniek hangt af van uw persoonlijke voorkeur. U kunt uw persoonlijke tint kiezen door op een kleurencirkel te kijken en de tint te kiezen die het dichtst bij uw oogkleur ligt.

De meest gebruikte tinten voor de donkere oogkring zijn rijk zwart, diep blauw, amber, en donkergroen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van microblading?

Bovendien is het een natuurlijke en niet-chemische manier om je wenkbrauwen te kleuren. Er is geen permanente make-up nodig om de vervaagde of dunne delen van je wenkbrauwen te bedekken. Dit heeft verschillende voordelen:

o Het is een tijdbesparende technieko Het is stress-vrijo Je kan elke look die je wilt snel creëreno Zijn de kleurlijnen dun en kanaliseren ze goed

Als je besluit je wenkbrauwen te laten threaden, zul je versteld staan van hoeveel je kunt doen met ontharings- en stylingtools. Als je het threaden eenmaal onder de knie hebt, kun je met je wenkbrauwen spelen waar en wanneer je maar wilt.

Waarom probeer je niet te rijgen?

Hier is hoeThreading helpt bij het vormen van wenkbrauwen

Een van de voordelen van wenkbrauw threading is de vorm die je kunt bereiken. Wenkbrauwen modelleren is iets wat veel mensen willen, maar niet perfect kunnen bereiken. Soms zitten mensen dag in dag uit vast aan dezelfde look, wat frustrerend kan zijn. Threading is een geweldige oplossing.

Het is een relatief nieuwe manier om wenkbrauwhaar te verwijderen. Hoewel het niet permanent is, is het wel langdurig en handig. Het kan een beetje pijnlijk zijn, afhankelijk van uw pijngrens. Maar wat er zo geweldig aan is, is dat het kosteneffectief is, in tegenstelling tot permanente behandelingen zoals ontharen. Er is geen rommelig, tijdrovend proces.

Ongewenst haar Helaas zijn er nog steeds veel ongewenste haren op de juiste plaatsen die een beetje tijd, pijn en geld kosten. Helaas zijn er ook veel ongekwalificeerde behandelaars op dit gebied waardoor de kans groot is dat u uw portemonnee en uzelf schade toebrengt. Veel vrouwen worden gebeten door ongewenst haar. Aan de andere kant zijn er veel vrouwen die er niet zo op gebrand zijn om van hun ongewenste haartjes op hun gezicht en wenkbrauwen af te komen. Ze hebben de neiging om het zelf te doen, omdat ze denken dat een laserbehandeling te duur en te ingewikkeld is. Maar wat ze niet weten is dat er eenvoudigere en meer kosteneffectieve manieren zijn om van dat vervelende gezichtshaar af te komen.

Rio scanning laser komt hen te hulp. Eindelijk een apparaat dat veilig en eenvoudig te gebruiken is. Binnen een paar seconden, kunt u haar vrij zijn.

Een ontharingssessie in Rio de las Vegas duurt ongeveer 30 minuten. We weten niet hoe lang precies, maar dit gebeurt op een deel van het lichaam dat haargroei ondervindt. Het haar verschijnt in verschillende golven, dus het apparaat gebruikt een pincet om elk haartje te pakken. In de meeste gevallen wordt elke haar behandeld, maar er bestaat een kans dat sommige haren niet worden gepakt. Bovendien zullen sommige haren snel teruggroeien.

Lees meer:

Powder brows Rotterdam

 

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.