Wat zijn de belangrijkste oorzaken van de gevoelige huid?

Rosacea creme

Urticaria, de meest voorkomende oorzaak van de ziekte, die in feite wordt veroorzaakt door allergische reactie die plaatsvindt met de medicatie en voedsel triggers. Erfelijke en erfelijke sensibilisatie en aandoeningen met verschillende oorzaken.

De symptomen van de ziekte, zoals zwelling en jeuk, gevolgd door pijn en verergering, worden over het algemeen uitgelokt door voedsel of geneesmiddelen die u inneemt en door externe factoren die u waarneemt of waaraan u wordt blootgesteld. Allopathische geneesmiddelen en voedsel spelen een cruciale rol bij het uitlokken van urticaria en de antihistaminica zijn de enige geneesmiddelen die succes hebben bij deze aandoening.

De behandeling voor een goede huid

Uw arts zal u een rosacea crème aanbevelen dat u voor het slapengaan kunt innemen. Deze rosacea creme zijn er in de vorm van crèmes, zalven, lotions en tabletten. Het rosacea creme moet dan gedurende 15 – 20 minuten worden aangebracht en moet een week lang worden toegepast. Tijdens het behandelingsproces moet een matige dosis antihistamine worden ingenomen, naast de gebruikelijke dosis geneesmiddelen. De antihistamine werkt in op de histaminereceptoren in het lichaam en maakt ze inactief. De ziekte wordt vervolgens behandeld met een dieet en verlichtende maatregelen. De patiënt moet het dieet oraal volgen en op schrift stellen volgens de instructies van de arts.

Voorzorgsmaatregelen en preventieve maatregelen

De zon moet vermeden worden. Zonnebrand maakt de huid gevoelig en verhoogt daardoor de vatbaarheid voor ziekten. Gebruik een zonnebrandcrème in de vorm van een crèmespoeling die op de blootgestelde huid wordt aangebracht met een zonnebrandlotion met een SPF hoger dan 25. Breng het ten minste eenmaal per week zachtjes in cirkelvormige massages aan. Gebruik klinische crèmes in de vorm van semi-vocht inbrengende crèmes die de huid zuiveren door de schilfers van de opperhuid te verwijderen. Breng deze crèmes om de 2 weken aan met behulp van scrubs. De huid na de behandeling niet scrubben, maar als u zweet, zorg er dan voor dat de huidplekken zo droog mogelijk zijn.

De alvleesklier is verantwoordelijk voor de uitscheiding van spijsverteringsenzymen die de huid kunnen beschadigen. Als u gewrichtspijn heeft in uw voeten, buik en benen, dan is uw alvleesklier waarschijnlijk…)

Het immuunsysteem is verzwakt door ziekten, chemotherapie, bestraling etc. Ook chronische vermoeidheid en constipatie kunnen het immuunsysteem verzwakken. Daarom moet u elke dag een multivitaminen nemen met vitamine C, mineralen en water.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.