Wenkbrauwen modelleren

Permanente make up Zeeland

 

Wat kan een wenkbrauwcorrectie doen voor mijn wenkbrauwen en ze er zo mooi uit laten zien?

Wenkbrauwen modelleren kan de vorm van je wenkbrauwen veranderen, zodat ze de contouren van je gezicht volgen en je ogen accentueren. Veel klanten gebruiken deze techniek om van de “irritatie” af te komen die hun wenkbrauwen zo dun heeft gemaakt. Dit is een geweldige techniek om je wenkbrauwen te verbeteren, zodat ze dikker en symmetrischer worden.

Hoe worden wenkbrauwen gemodelleerd?

Eerst worden de haren van het gezicht gewassen en de wenkbrauwen gescrubd met een borsteltje om dode haren te verwijderen. Daarna wordt een oogcrème op basis van vaseline of een oogklier/huidreiniger aangebracht. Uw wenkbrauw moet schoon, vochtig en zonder permanente make-up zijn. U zult kunnen zien waar het beeldhouwen zal gebeuren. Een wenkbrauw sjabloon wordt dan geplaatst op het gebied waar de kunstenaar zal de wenkbrauw te maken.

Hoe lang duurt het?

Het hangt af van de complexiteit van de wenkbrauwen. Voor de eerste wenkbrauw, ongeveer 30 minuten. Voor de tweede, een uur. Dan moet je misschien nog een uur besteden aan het modelleren van de wenkbrauwen voor de derde keer.

Moet ik deze techniek blijven gebruiken elke keer als mijn wenkbrauwen terug groeien?

Ja, tenzij je wenkbrauwen extreem dun teruggroeien of je veel wenkbrauwpotlood gebruikt zul je deze techniek moeten blijven gebruiken.

Doet wenkbrauwvergroting pijn?

In één woord – NEE!

Hoewel er een klein aantal mensen is dat zich ongemakkelijk voelt bij dit proces, vinden de meeste mensen het prima. Het is snel en duurt maar een paar minuten.

Er is maar één waarschuwing. Onthoud – hoe vaker je deze behandelingen doet, hoe beter de resultaten.

Hoe doe je dat?

Het eerste wat u zult doen is ervoor zorgen dat u de oogmake-up en/of foundation die u gebruikt draagt. Daarna ondergaat u een soort mini schoonheidsbehandeling.

Daarna wordt met een make-upkwast een dun laagje make-up foundation aangebracht (voorzichtig – het is niet nodig) en vervolgens wordt een beetje oogschaduw in poedervorm lichtjes op de oogleden gestippeld en voorzichtig, zodat het zich gedraagt als een verf.

Vervolgens wordt een dun lijntje donkere oogschaduw langs het onderste en stuiptrekkende deel van de wenkbrauw gestippeld om de huidskleur wat te egaliseren.

Vervolgens wordt een beetje eyeliner aangebracht langs de bovenste en meestal voltooide lijn van de wenkbrauw.

Daarna wordt een passende kleur mascara aangebracht.

Met een pincet wordt dan de laatste hand gelegd aan de afwerking.

En je bent klaar!

Voor de wenkbrauwen is het belangrijk ervoor te zorgen dat ze precies goed gevormd zijn en op een manier die het gezicht complimenteert.

Dat is het, je hebt alle tools die nodig zijn om jezelf de perfecte look te geven. Vergeet niet om ze allemaal in een bakje of een geschikte geurdoos te bewaren voor als je op reis gaat.

Door de pincet methode uit te voeren zorg je ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het laten groeien van wenkbrauwen, of het kopen van het verkeerde wenkbrauwpotlood of het herhaaldelijk aanbrengen van make-up zonder zichtbaar resultaat.

Voor degenen onder jullie die dit al doen – dank je wel!

Ik weet dat het emotioneel kan zijn om een wenkbrauw te hebben die een beetje uit lijn is met de rest van het gezicht.

Maar als je denkt dat het makkelijk te doen is, heb je het mis.

En zelfs als je er geen zin in hebt, is het nog perfect mogelijk om er vanaf te komen. Er zijn tal van mogelijkheden en redenen om het wel te doen.

Dus of je nu een vrouw of een man bent, dit is voor jou.

Om wenkbrauwen te hebben die bij uw levensstijl passen en uw gezicht complimenteren, kunt u ze laten vormen.

Om ze een jeugdiger uiterlijk te geven, kunt u ze, naarmate u ouder wordt, laten uitdunnen.

Om littekens op de wenkbrauw te verbergen, kan deze worden verwijderd, maar meestal wordt aanbevolen dat een plastisch chirurg de ingreep uitvoert.

Het kan ook om praktische redenen worden gedaan, zoals het bedekken van een onregelmatige wenkbrauw. Iedereen houdt van een rond gezicht.

Net als een kom die geluid maakt, kan een goed getekende wenkbrauw jaren van uw uiterlijk afhalen.

Of zoals de achterkant van je hoofd eruit ziet nadat je het geschoren hebt.

Of u nu een man of een vrouw bent, een van de belangrijkste dingen om te begrijpen is het belang van het uitvoeren van de juiste procedures op het juiste moment. Dit geldt vooral als u gaat voor een complete make-over.

Je kunt wenkbrauwen combineren met andere make-up om een mooie look te krijgen.

Wanneer u echter een totale make-over krijgt, moet u de zogenaamde “tijdelijke” make-up vermijden.

Je wilt er gewoon zo natuurlijk mogelijk uitzien. Dat betekent dat je zowel het juiste type wenkbrauw als de juiste vorm moet hebben.

Verander de basiskleur niet, maar verander hem subtiel.

Lees meer:

Microblading

Microblading Zeeland

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.